Compania noastra

Etrusc Engineering este un partener de încredere, care si-a castigat experienta oferind servicii de management, coordonare și supervizare pentru proiecte de construcții comerciale și rezidențiale.

 

In anul 2014, Etrusc Engineering a facut pasul catre distributia materialelor de constructii, alaturandu-se pentru aceasta unei cunoscute companii internationale, ale carei produse corespund viziunii noastre, de a oferi proiectantilor si antreprenorilor solutii performante, de ultima generatie.

Ne diferențiem ca furnizor exclusiv al celor mai avansate soluții de termoizolare pentru construcții și aplicații industriale, precum plăcile din spumă rigidă PIR, spumă fenolică, panouri de izolare cu vid si termoizolație cu aerogel.

 

 

Partenerii nostrii

Kingspan Insulation este o divizie a Kingspan Group plc, unul dintre producătorii de materiale de constructii cu cele mai rapide cresteri din Europa. Kingspan Group a fost fondat la sfârșitul anilor 1960 și este un grup de companii cu sediul în Kingscourt-Cavan, Irlanda. 

 

Kingspan Insulation este lider de piață in producția sistemelor de termoizolații poliuretanice si fenolice, rigide, de înaltă performanţă și a sistemelor şi aplicațiilor de anvelopare termică a clădirilor.
 

Excelenţa in fabricare , servicii de primă clasă pentru clienți și o expertiză de neegalat în satisfacerea nevoilor de piața sunt doar câteva dintre numeroasele puncte forte pe care Kingspan Insulation le oferă proiectanților și antreprenorilor.